17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

PTT Teşkilatı168. yıl kutlamaları

PTT Düzce Başmüdür Vekili Ali İhsan Yıldız, 168. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Vali Bülent Kılınç'ı makamında ziyaret ederek çeşitli hediye verdi.


PTT Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıldönümü tüm yurt genelinde olduğu gibi Düzce'de de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Etkinlikler kapsamında PTT Düzce Başmüdür Vekili Ali İhsan Yıldız, Vali Bülent Kılınç'ı makamında ziyaret ederek, çeşitli hediye verdi. Vali Kılınç, 30 yıl önce bu kadar imkanın var olmadığını belirterek, "30 yıl önce en önemli iletişim aracı mektup ve telgraftı. Telefonda sadece muhtarların evlerinde vardı. Birini arayıp bulacaksan, muhtarın evini arar o şekilde ulaşılırdı. Bugün ise gelinen nokta artık her evde bir telefon ve her insanda birden fazla cep telefonu var. İnternetle niye yavaş bağlanıyoruz diye şikayet ediyoruz. PTT'de önemli gelişmelere sahne oldu.

PTT'nin 168. yıl dönümünü, bu kurumu bugüne kadar getirenlere teşekkür ediyorum" dedi. PTT Düzce Başmüdür Vekili Yıldız, 168. yılını kutlayan PTT'nin ilde yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yıldız, Akçakoca yolu Çoban kavşağı mevkiinde kendilerine ait olan 2 bin metrekarelik arsalarının bulunduğu belirterek, "Bu arsa üzerine bodrum artı 3 kat bina yapılacak.

Toplam 3 bin metrekare kapalı alana sahip olacak olan bina bölgeye hitap edecek. Şu anda ruhsat için belediyeye müracaatımızı yaptık" dedi. Yıldız ayrıca, Düzce'de 65 yaş üstü isteyen emeklilerin maaşlarını evlerinde teslim ettiklerini ve 'Alo kargo' taşımacığında da iddialı olduklarını söyledi. Öte yandan, PTT Düzce Başmüdürlüğü tarafından etkinlikler kapsamında 168. müşteriye çeşitli hediyeler verildi.

İha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 14:55:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?