17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Rektör Şerifoğlu'ndan icraatın içinden

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Şerifoğlu, kurum olarak son 6 aylık süre içinde belirledikleri hedeflere ulaştıklarını bildirdi.

Şerifoğlu, son 6 aylık dönemde yapılan çalışmaların kamu kaynaklarıyla yapıldığını ve bunun hesabını vermek durumunda olduklarını söyledi. Şeffaf, dürüst ve iyi niyetli bir çalışma prensibini benimsediklerini vurgulayan Şerifoğlu, son 6 aylık sürede önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek, "Tıp Fakültesi yeni hastane binası tamamlandı. Kısa sürede açılacak. Mefruşat ihtiyacımız için ödeneğimiz yok. Hasta odalarının tefrişi için Düzcelilerden destek bekliyoruz'' dedi.

Üniversite yerleşkesinde tören alanı, yüzme havuzu, anfi tiyatro gibi projelerin gerçekleşmesi için gerekli resmi sürecin başlatıldığını anlatan Şerifoğlu, "İTÜ'ye ait olan 100 bin metrekarelik arazi üniversiteye kazandırıldı. Teknopark kurulması konusunda önemli girişimlerde bulunduk ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den destek sözü aldık. Üniversite ve sanayi işbirliği konusunda henüz istediğimiz hedeflere ulaşamadık. 5 yeni meslek yüksek okulu açılması konusunda önemli mesafeler alındı. Öğrenci işleri servisi yeniden düzenlendi ve daha etkin bir hale getirildi. 6 ay boyunca önemli panel ve konferanslar gerçekleştirildi" diye konuştu.

Şerifoğlu, gelecek 6 aylık süre içinde yapılmasını planladıkları önemli işleri ise web sitesi kurulması, kamulaştırma, yol ve kavşak çalışmaları olarak sıraladı.

.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 14:24:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?