17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Rotary Kulübü'nden yardım

Düzce Rotary Kulübü tarafından Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ne bilgisayar, yazıcı ve faks hediye edildi.


Düzce Rotary Kulübünden Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ne anlamlı bir hediye geldi. Uzun süredir eski model bir bilgisayar ile işlerini yürütmeye çalışan derneğe Rotary Kulübü tarafından bilgisayar, faks makinesi ve yazıcı hediye edildi.


Dernekte düzenlenen törene İl Jandarma Komutanı Albay Sebahattin Toprak, Rotary Kulübü 2007-2008 Dönem Başkanı Mustafa Girgin, Rortary kulübü üyeleri, Dernek Başkanı Sadettin Kuru ve dernek üyeleri katıldı.


İl Jandarma Komutanı Albay Sebahattin Toprak, vatanı için canını feda etmekten çekinmeyen şehit ailelerinin dernek kurarak bazı ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını fakat bilgisayarlarının eski olduğunu ve Rotary kulübü ile irtibata geçerek yeni bir bilgisayar ve yanında yazıcı, faks hediye edildiğini söyledi.


Rotary Kulübü 2007-2008 Dönem başkanı Mustafa Girgin ise, bir gün içinde 3 ayrı yere değişik yardım faaliyetlerinde bulunduklarını belirterek, bu faaliyetlerin aralıksız devam edeceğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2008 Salı 16:11:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?