17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Rotary'de devir teslim

DÜZCE ROTARY KULÜBÜNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ

Düzce Rotary Kulübünde geleneksel Başkanlık ve Yönetim Kurulu devir teslim töreni yapıldı. Eski Başkan Sinan Kadri Karaman görevini Ahmet Sahtiyancıya devretti.

Düzce Rotary Kulübünde devir teslim yapıldı. Düzce Rotary Kulübü devir-teslim töreninde konuşan 2010-2011 dönemi Rotary Kulübü Başkanı Sinan Kadri Karaman, kendi başkanlık dönemlerine başlarken engelli vatandaşların, insan sağlığı, eğitim ve spor konusunda Düzce'de, Düzce Rotary Kulübü olarak iz bırakacak projeleri gerçekleştirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Dönemlerinin İlk etkinliğinin engelliler pikniği olduğunu hatırlatan Karaman, bu projenin Adapazarı Çark, Bolu ve Adapazarı bölge kulüplerinin katılımı ile farklı il ve çevrelerden bir araya getirdikleri 53 engelli vatandaş ve velileri ile birlikte gerçekleştiğini söyledi. Karaman, “Rotaryan eşlerimiz öğrenci bursları konusunda lokomotif oldular, bursların yanı sıra nezarethanedeki bayan mahkumların ebru sanatı eğitimi almalarını sağlayarak onların hayatlarına olumlu bir yön verdiklerine inanıyorum. Yine Rotaryan eşlerimiz kendi çabalarıyla oluşturdukları kaynaklar ile Düzce Otistik Çocukları ve Rehabilitasyon Merkezinin bakım ve onarımına ciddi destekler sağladılar. Kulübümüz sağlık konusunda da il bazında başarılı projelere imza attı. Düzce Kızılay Şubesi ile ortak kan bağışı projeleri gerçekleştirdik. İşte bu çatı altında bizleri ve milyonlarca Rotaryeni bir araya getiren hiçbir karşılık beklemeden, eş ve çocuklarımızdan, sosyal vaktimizden, ekonomimizden fedakarlık yaparak gerçekleştirdiğimiz tüm bu çalışmalarımız, yapılan projeler sonrası alınan haz, hissedilen huzur ve mutluluk, ardından yeni projeler ile yeni hayatlara dokunma heyecanı ve coşkusudur” dedi.

Düzce Rotary Kulübünün yeni başkanı Ahmet Sahtiyancı'da yaptığı konuşmasında, Sinan Kadri Karaman'ın görevini başarı ile tamamladığını söyleyerek, bunun haklı gururu ile 2011-2012 dönemi başkanlık kolyesini boynuna taktığını ve görevini kendisine devrettiğini ifade etti. Sahtiyancı, “Bende Rotaryen dostlarımın önemli destekleri ile Rotary Prensipleri çerçevesinde ve kulüp imkanlarımızın elverdiği ölçüde bazı projeleri gerçekleştirmeye çalışacağım. Öğrencilerimizin eğitimine katkıya devam edeceğiz” diye konuştu.

DÜZCE ROTARY KULÜBÜNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2011 Salı 16:49:03
Güncelleme :29 Haziran 2011 Çarşamba 16:00:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?