17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Şahin Yığılca için aday adayı oldu

Yığılca eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Yığılca Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.


CHP binasında düzenlenen toplantıda konuşan Bünyamin Şahin, AK Parti yönetiminin diğer partileri yok sayan bir tutum izlediğini belirterek, "Siyasi hayatımız, günlük olayların yanında beş ay sonra yapılacak yerel seçimlere odaklanmış durumda. Düzce merkez ve ilçelerdeki mevcut belediye başkanlarından bir bölümü adaylıklarını açıklamışlardır. Diğer partiler tarafından bugüne kadar herhangi bir açıklama yapılmamıştır. Bu durumu fırsat bilen AK Parti yöneticileri başka partileri yok sayan demeçler vererek, bizleri hafife alır gayret ve tutum içerisine girmektedirler. Biz onların nerelerden ve hangi siyasi oluşumlardan geldiklerini çok iyi biliyoruz. Bizler başkaları gibi gemiyi ilk terk edenler olamayacağız. Siyasi tarihimiz marjinalleşen ve magazinleşen partiler mezarlığı ile doludur" dedi.
Şahin, belediyelerdeki yağma, talan ve yandaş kayırmacılığına karşı mücadele vereceklerini kaydederek, "Yerel ve ulusal basına yansıyan ile etrafımızda bulunan belediyelerdeki yağma, talan ve yandaş kayırmacılığına karşı el ele gönül gönüle mücadele vermek üzere ilçemdeki akraba, dost ve partili arkadaşlarımla görüştüm. 2009 yılı mart ayında yapılacak yerel seçimlerde partimden Yığılca Belediye Başkan aday adaylığımı açıklıyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 17:44:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?