17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

SGK personeline motivasyon eğitimi

Düzce Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürlüğü'nde çalışan personele, aileleriyle birlikte moral ve motivasyon eğitimi verildi.

Konsopa Oteli'nde düzenlenen etkinliğe konuşmacı olarak kişisel gelişim ve davranış uzmanı Dr. Ala Elcircevi katıldı. "Çığlığın Gücü" konulu moral ve motivasyon toplantısını Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, SGK İl Müdür Vekili Nurten Canbasoğlu ile SGK bünyesinde çalışan personel ile aileleri izledi.

Dr. Ala, mutlu olabilmenin ve hayatta karşılaşılan sorunların üstesinden gelebilmenin mümkün olduğunu belirterek, "İnsan önce inanmalı, problemlerin çözümüne odaklanmalı, bahane üretmemeli, üşengeçlik yapmamalı. Bu unsurlar bir araya geldiğinde, insanın mutlu olması önündeki tüm engeller ortadan kalkar" dedi.
Salonda bulunanlara zaman zaman şarkılar söyleten, esprileriyle kahkahalar attıran ve karşılaştıkları sorunları nasıl çözeceklerini anlatan Dr. Ala, "Hepimiz okumalıyız. Okumayan insan hiçbir değer üretemez ve sıradanlaşır" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 13:10:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?