17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Sosya işler müdürlüğünden iftar

Düzce Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından personeline iftar yemeği düzenledi.


YİMPAŞ Restoranda düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Mehmet Keleş, eşi Gönül Keleş, Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Haluk Velioğlu ile müdürlükte görevli personel katıldı.
İftar sonrası konuşan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Haluk Velioğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün kuruluş aşamasında 2 personel ile işe başladığını şimdi ise kocaman bir aile olduklarını belirterek, ''Eski hal binasında küçük bir odada kurulan birimimiz şimdilerde kocaman bir aile oldu. Belki bazı ilçelerin belediye hizmet binalarından büyük binamız var. Çalışmalarımız devam edecek'' dedi.


Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise, belediyeciliğin geniş bir anlam ifade ettiğini belirterek "Belediyecilik sadece kanalizasyon yada asfalt yapmakla bitmiyor. Vatandaşlarında sosyal ihtiyaçlarını karşılamak görevleri başındadır. Bu birim bunu en iyi şekilde yapıyor'' dedi.


Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Mehmet Keleş'e Düzce Belediyesi Bilim ve Sanat Akademisi öğrencileri tarafından hazırlanan fotoğraf panoraması armağan edildi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2008 Cumartesi 12:03:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?