17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Sosyal Market destek bekliyor

Düzce Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından oluşturulan "Sosyal Market" projesi destek bekliyor.

Düzce Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre SYDV tarafından projelendirilen ve SYDV Genel Müdürlüğünce de onaylanan Sosyal Market'e vatandaşların desteği bekleniyor.

Kiremit Ocağı Mahallesi, Palacı Ahmet Sokak Zafer Apartmanının alt katında faaliyete geçen Sosyal Market vatandaşların ihtiyaç fazlası, sıfır veya kullanılmış giyim eşyaları ile ev eşyalarını bağış yöntemi ile alarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştıracak.

Bu şekilde toplumdaki zengin ve fakir vatandaşlar arasında bir köprü olununarak, hem israf engellenerek tasarrufa gidilmek suretiyle milli ekonomiye katkı sağlanacak. Eşya bağışlamak isteyen vatandaşlar 0 380 524 13 79 nolu telefonunu arayarak bağışta bulunabilecekler. Ayrıca vatandaşlar bizzat kendi bağışlamak istedikleri eşyaları markete teslim edebilecekleri gibi çok eşya olması durumunda görevli personelde belirtilen adresten bağışları teslim alacak.

Alınan eşyalar temizlenip, kullanıma hazır hale geldikten sonra SYDV'ye başvuran sosyal güvenceden yoksun fakir ve yardıma muhtaç ailelere kupon karşılığında ücretsiz olarak verilecek. Yapılan çalışmalar sonucunda istenilen başarıya ulaşıldığında Sosyal Marketin ileride fakir vatandaşlara yönelik olarak satış yapılması da düşünüldüğü bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2008 Pazartesi 14:24:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?