17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

SP İl Olağan Kongresi yapıldı

Saadet Partisi (SP) Düzce İl Kongresi'ne katılan SP Genel Başkanı Recai Kutan, ilk olarak yerel yönetimlerde ardından genel yönetimlerde iktidara geleceklerini söyledi.
SP Düzce İl Teşkilatı 3. Olağan Kongresi Kızılay Düğün Salonunda yapıldı. Geniş katılımla yapılan kongrede SP Genel Başkanı Recai Kutan, parti yöneticileri ve çok sayıda davetli hazır bulundu. 

Kongrede bir konuşma yapan SP Genel Başkanı Recai Kutan, bütün Anadolu'yu adım adım gezdiklerini belirterek, "Türkiye'nin bugüne kadar hiç bu kadar Milli Görüş'e ihtiyacı olmamıştı. 1996 yılında iktidara nasıl geldiğimizi hepimiz çok iyi biliyoruz. İlk olarak yerel yönetimlerde büyük başarı ortaya koyduk. Yerel yönetimlerdeki başarı ardından genel yönetimi getirdi. Bunun için önümüzde belediye seçimleri var. Bu seçimlerde büyük başarı elde edip ardından genel yönetimde iktidar olup başarılar gelecektir" dedi. 

Kutan'ın konuşması sırasında "Mücahit Kutan" sloganları atıldı. Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Faruk Erdem partinin yeni il başkanı oldu.

.
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2008 Pazar 18:04:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?