17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

SP İl Teşkilatı'ndan tam destek

Saadet Partisi (SP) Düzce İl Başkanı Faruk Erdem, 26 Ekim 2008 Pazar günü yapılacak olan SP 3. Büyük Kongresi öncesinde genel başkanlığa adaylığını açıklayan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'u desteklediklerini söyledi.


SP Düzce İl Başkanı Faruk Erdem, 26 Ekim 2008 Pazar günü yapılacak partisinin 3. büyük kongresiyle ilgili basın toplantısı düzenledi. Parti binasında düzenlenen basın toplantısına çok sayıda partili katıldı. SP 3. Büyük Kongresi'nin atılım ve açılım hedefiyle gerçekleştirildiğini ifade eden SP İl Başkanı Faruk Erdem, SP Genel Başkanı Recai Kutan'ın bu göreve devam etmeme kararı almasının ardından, yapılan istişare ve taban yoklamasında yeni bir genel başkan adayıyla kongreye gidilmesi görüşünün benimsendiğini söyledi.

Erdem, "10 yıldan buyana görevini büyük bir başarı ve heyecanla yürüten Genel Başkanımız Recai Kutan'a camiamız ve milletimiz adına teşekkür ediyoruz. Bu sebepten dolayı büyük kongremiz genel başkan, genel idare kurulu ve yüksek disiplin kurulu üyelerini seçme görevini de ifa edecektir. Kongremizin seçkin ve güzide mensuplarının bu görevi milletimiz ve insanlık için en başarılı bir şekilde yerine getireceğinden kesinlikle emin bulunuyoruz" dedi. SP İl Başkanı Erdem ayrıca, 26 Ekim 2008 Pazar günü saat 10.00'da Ankara Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak olan büyük kongreye gidecek olanlar için 25 Ekim 2008 Cumartesi günü gecesi saat 01.00'de otobüs kaldırılacağını söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 19:19:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?