17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

SP vekil adaylarını tanıttı

SP DÜZCE MİLLETVEKİLİ ADAYLARININ TANITIMI YAPILDI

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Düzce'de partisinin aday tanıtım toplantısına katıldı.

SP Düzce Milletvekili adaylarının tanıtımı düzenlenen programla yapıldı. Programa SP Genel Başkanı Prof.Dr. Mustafa Kamalak, milletvekili adayları ve partililer katıldı. Aday tanıtım salonunda Genel Başkan Mustafa Kamalak 'Başbakan Kamalak' sloganlarıyla karşılandı. Toplantıda ilk olarak SP Genel Başkanı rahmetli Necmettin Erbakan'ın siyasi yaşamını anlatan sinevizyon gösterisi yapıldı. Sinevizyon gösterisi sırasında başta Kamalak olmak üzere partililer duygulu anlar yaşadı. Programın açılış konuşmasını

yapan SP Düzce İl Başkanı Erdoğan Yılmaz, Düzce'yi karış karış gezeceklerini ve verilen sözleri yerine getireceklerini söyledi.

İl Başkanının ardından milletvekili adayları Abdullah Yalman, Selim Gökdemir ve Murat Aşık sırayla kürsüye çıkarak partilileri selamladılar.

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak da, "Rahmetli Hocamız bize yeniden büyük Türkiye ve yeni bir Dünya kurma hedefini koymuştur. Bu doğrultuda hareket edeceğiz. Bunu gerçekleştirmek için çalışacağız" dedi.

Türkiye'nin, Avrupa Birliği sürecine de değinen Kamalak, şöyle konuştu: "Türkiye Batı Kulübüne girmek için 50 yıl beklediği eşikte mi beklemeye devam edecek. İslam Birliğini mi kuracak. 50 yıldan bu yana Avrupa Birliği'ne girmek için bu yüce milletimizi bekletiyorlar. AB'yi kuranlar dedemizi şehit edenlerdir. Biz bu birliğe hayır diyoruz."

SP DÜZCE MİLLETVEKİLİ ADAYLARININ TANITIMI YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2011 Pazartesi 12:21:03
Güncelleme :18 Nisan 2011 Pazartesi 18:40:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?