17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Spor tesisleri baharda bitecek

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SPOR TESİSLERİNİ BAHARDA BİTİRMEYİ PLANLIYOR

Düzce Üniversitesi kurulduğu günden bugüne kadar gelişmesini hızla sürdürüyor.

Bu kapsamda fakülte ve idari binalarını tamamlayan Düzce Üniversitesi sosyal ve sportif tesislerini de bahar aylarında bitirmeyi planlıyor.

Gün geçtikçe bölgede de ciddi işlere imzalar atan Düzce Üniversitesi başarısını dünya çapında ilk 2000 üniversite arasına girerek kanıtlamış durumda. Çalışmalar sadece bina, alt ve üst yapı ile sınırlı kalmıyor. Sosyal ve spor tesisleri anlamında da çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Bu çerçevede Düzce Üniversitesi bünyesinde yapılan atletizm pisti ve tribünlü futbol sahası da Nisan ayına yetiştirilmeye çalışılıyor. Yaklaşık 3 aydır devam eden çalışmalar sonucunda 2 bin kişilik betonarme tribünün yüzde 70'lik kısmı tamamlandı.

Futbol sahası bölümünde sentetik çim halı serildi. Atletizm pisti altyapısı hazırlandı. Saha çevresinde tel örgü karkası tamamlandı. Ayrıca Düzce Üniversitesi açık ve kapalı spor tesisleri projesi kapsamında, 2 bin kişilik açık tribün, 68x105 metre FİFA standartlarında sentetik çim futbol sahası, futbol sahası kale arkalarında 2 adet 18x36 metre ebadında mini futbol sahası ve 6 kulvarlı kauçuk zemin atletizm koşu pisti yapılıyor. Daha önce yapılan spor salonu ve kapalı yüzme havuzu ile birlikte Düzce Üniversitesi bünyesinde büyük bir spor kompleksi oluşuyor.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2011 Perşembe 14:19:01
Güncelleme :6 Ocak 2011 Perşembe 18:29:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?