17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Süper gençler Sakarya sınavında

Düzcespor Süper Gençler takımı hafta sonu karşılaşacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.


Türk Futbol Federasyonu Deplasmanlı Süper Gençler Ligi İstanbul B Grubu'nda mücadele eden Düzcespor, ligin 8. haftasında grubun iddialı takımlarından Sakaryaspor'la karşı karşıya gelecek. Maçın hazırlıklarını Nurettin Zafer Stadı'nda sürdüren kırmızı lacivertli takımda sakat veya eksik oyuncu bulunmazken, yapılan idmanlarda oyuncuların moralli oldukları gözlendi.


Düzcespor Altyapı Koordinatörü Kenan Özen, takımının gün geçtikçe kimliğini kazandığını ve her geçen gün özgüven kazandıklarını söyledi. Özen, ilk kez katıldıkları bu kategoride uzun soluklu çalışmalar yapılmasının çok önemli olduğunu, bu yıl amaçlarının sadece gençleri lige adapte etmek olduğunu ifade etti.


Mevcut takımda çok etkili ve renkli oyuncularının olduğunu belirten başarılı çalıştırıcı, altyapıda oluşturmak istedikleri sistemle geleceğin yıldızlarının yetişeceğini savundu. Takımın aldığı sonuçlardan her çalıştırıcı gibi memnun olmadığını fakat sahadaki mücadeleden hoşnut olduğunu söyleyen Özen, "Biz çocuklarımıza mücadele etmelerini ve kaliteli futbol oynamalarını öğütlüyoruz. Onlar da sahaya çıkıp ellerinden geleni yapıyorlar. Savunma mekanizması olsa gerek ilk bölümde güzel oynayıp bu güzel oyunu da golle süslemelerine rağmen, daha sonra avantajı korumaya yöneliyorlar. Bu aşamada bile kaliteli oyun anlayışımızı sürdürüyoruz. Gerek yeniliyor, gerekse berabere kalıyoruz. İlk yılımızda yakaladığımız bu başarıdan memnumum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 18:41:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?