17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Tamirci seyircisi ile buluştu

TAMİRCİ SEYİRCİSİ İLE BULUŞTU

Düzce Belediyesi Şehir Tiyatrosu Tamirci adlı oyunu ile perdelerini açtı. Tamirci adlı tiyatro oyunu ilk gösterimine tiyatro severler büyük ilgi gösterdi.

Refik Erduran'ın yazdığı Yönetmenliğini Bülent Velioğlu'nun yaptığı Tamirci adlı tiyatro oyunu Gençlik Merkezi Tiyatro Salonu'nda sahnelendi. Oyunu Düzce Belediye Başkan Yardımcıları Vahap Demirel, İsmail Tanyel, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde savcı karakteri ile rol olan Düzceli Ayşe Çiğdem Batur ve tiyatro severler izledi.

Zor duruma gazete patronu ve genel yayın yönetmeni kendilerini kurtarabilmek için akıllıca bir plan yaparlar. Bu plana bir tamirci dükkanı olan kendi halinde bir adamı da dahil ederler. Ama olaylar hiç planladıkları gibi gitmez. Tamirci oyunu bir gazetenin patronu ve yöneticileri üzerinden toplumun kendi çıkarları için her yolu mubah sayan insanlarını ve bunların karşısında da doğruyu en yalın biçimiyle savunan bir tamirciyi anlatıyor. Oyun namussuzlarla bir namuslunun mücadelesini yalın bir gerçeklikle ve komedi şeklinde seyircisine anlatan oyunda Alev İşler, Ali Özkal, Haluk Velioğlu, Serkan İpek, Yetkin Yılmaz, Yılmaz Aksoy, Nagehan Güdü, Metin Parlak, Didem Özbakır, Nermin Karaman, Ezgi Velioğlu ve İsa Gülaçtı'nın rol aldı. Tamirci adlı oyun, Şubat ve Mart ayları süresince her salı Gençlik Merkezi'nde ücretsiz olarak sahnelenecek.

TAMİRCİ SEYİRCİSİ İLE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2011 Çarşamba 10:34:03
Güncelleme :2 Şubat 2011 Çarşamba 12:30:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?