17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

TEM'de kaza: 1 ölü, 10 yaralı

Düzce TEM Otoyolu, Kaynaşlı mevkiinde saat 00.30 sıralarında otobüs ile kamyonun karıştığı kazada 1 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre İstanbul'dan Ankara istikametine gitmekte olan Cengiz T. idaresindeki 34 DPL 92 plakalı yolcu otobüsü, TEM Otoyolu Bolu Tünel yolu 1. viyadükte aynı istikamete gitmekte olan Halil Ö. İdaresindeki 41 F 9220 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisi ile otobüste yolcu olarak bulunan Memet Bekel (54), ambulansta yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti. 10 kişinin yaralanmasına neden olan kazada otobüsün önünde bulunan 2 yolcu bulundukları yerde sıkıştı. Düzce Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri tarafından bulundukları yerden çıkarılan yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Şehmuz Ö., Ali H., Meral K., Birsen T., Eray T. Veliha P., Zülfiye Y., Volkan Y., Seda Y. ve Serkan Y. isimli yaralılar, Düzce ve Bolu devlet hastanelerinde tedavi altına alındı. Kazadan yara almadan kurtulan yolcular ise başka bir araçla yollarına devam etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2008 Pazar 10:04:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?