17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Toç Bir-Sen'li kadınlar buluştu

Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikası'na (TOÇ BİR-SEN) üye bayanlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kahvaltıda bir araya geldiler.

Düzce'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. TOÇ BİR-SEN Düzce İl Temsilciliğine üye kadınlar Çamlı Köşk'te düzenlenen kahvaltıda bir araya geldiler.

TOÇ BİR-SEN Kadın Komisyonu Başkanı Ayşegül Özdaş, kadınların toplumsal ve siyasal yaşama etkin katılımı gelişmişliğin önemli göstergelerinden biri olduğunu belirterek, "Bizlerde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Tarım Orman ve Çevre Müdürlüklerinde çalışan kadın personelle bir araya gelerek tanışmak, kaynaşmak ve sorunlarımızı beklentilerimizi paylaşmak istedik. Genel memur sorunlarının üzerin bir hanım memur olarak sorunlarımızı çalışma ortamlarımızın ve çalışma şartlarımızın iyileştirilmesi için yapılabilecek olanları konuşup tartışmak amacıyla bugün bu kahvaltılı toplantıyı düzenlemiş bulunuyoruz. Kadınlarımızın yönetimin her aşamasında daha çok temsil edildiği bir dünyada yaşamak umuduyla 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum" dedi.

Yapılan kahvaltının ardından sendika bayan üyelerine birer adet çiçek takdim etti

iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2008 Cumartesi 15:30:00
Güncelleme :8 Mart 2008 Cumartesi 15:38:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?