17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Topuzoğlu istifa etti

Düzcespor Teknik Direktörü Bülent Topuzoğlu, görevinden istifa etti.


TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Düzcespor'da sezon başında takımın başına getirilen ve takımın aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle eleştiri oklarına maruz kalan Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu görevinden istifa etti. Son haftalarda takımı bırakmak istediğini sıklıkla dile getiren Topuzoğlu'nun hem yönetimin önünü açmak hem de son günlerde kendisine yöneltilen eleştirilere tepki göstermek amacıyla bu kararı aldığı belirtildi.


Düzcespor Basın Sözcüsü Ender Çakar, Bülent Topuzoğlu'nun sözleşmesinin 1 ay öncesinde fesh olduğunu, yönetime geldikleri süreçte kendisine son bir şans vermek istediklerini belirterek üzülerek istifasının kabul edildiğini söyledi. Çakar, "Bülent Topuzoğlu, Şahap Bayav hocamızın vefatının ardından federasyona fesih konusunda talepte bulunmuş ve gerekçe olarak da para alamadığını belirtmiştir. Yaklaşık bir ay öncesinde başlayan süreç geçtiğimiz haftalarda tamamlanmış ve Topuzoğlu'nun sözleşmesi kurallar gereği federasyon tarafından fesih edilmiştir. Yönetime gelmemizin ardından hocamızla bir araya gelerek durum değerlendirmesinde bulunduk. Son oynanan Nilüferspor maçında da gördük ki hocanın ne oyuncular üzerinde ne de camiada etkinliği kalmamıştır. İstifa kararını saygıyla karşılıyoruz ve kabul ediyoruz. Kendisine önümüzdeki süreçte başarılar diliyoruz" dedi.


Teknik ekibin istifasıyla beraber çalışmalara dünden itibaren Erol Köseer liderlik yapıyor. Düzcespor'un son iki sezonunda yardımcı antrenör olarak görev yapan Köseer, Topuzoğlu'nun istifasının ardından Düzcespor'un antrenmanlarını yaptıran isim oldu. Yeni gelecek olan teknik kadroda yer alıp almayacağı belli olmayan başarılı antrenörün Pazar günü oynanacak olan Aksarayspor maçına takımın başında çıkacağı belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 17:05:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?