17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

TSO İşbankası ile protokol imzaladı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile İş Bankası arasında kredi protokolü, törenle imzalandı.

Düzce TSO Meclis toplantı salonunda düzenlenen imza törenine, TSO Başkanı Metin Büyük, İş Bankası Genel Müdür yardımcısı Kayhan Söyler, Pazarlama Müdürü Feray Demir, Ticari Bankacılık Satış Direktörü Hakan Sinan ve İş Bankası Düzce Şube Müdürü Mehmet Zahrittin Özuymaz katıldı.

TSO Başkanı Metin Büyük, Düzce'nin sanayi, tarım ve turizm alanında hızla ilerlediğini belirterek, "Özellikle Düzce'nin teşvik kapsamına alınmasının ardından üye sayımız hızla arttı. Bankacılar günlük hayatımızın büyük bir parçası. Üyelerimizin de bu protokolden yararlanacaklarına inanıyorum" dedi.

İş Bankanı Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Söyler ise, Düzce'de 50 yıldır İş Bankası bulunduğunu belirterek, "3 yıl içinde 300 adet şube açmayı planlıyoruz. Düzce bölgesel açıdan her alanda ve sektörde stratejisi yüksek olan bir yer. Buradaki iş adamlarımız ve esnaflarımıza yararlı olduğumuza inanıyor ve Yığılca ilçesinde gelecek zamanda şube açmayı planlıyoruz'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından, küçük işletmeler kredileri, vadeli yatırım kredileri, işyeri, ticari taşıt, traktör, tarım ekipman kredisi ile küçük ve orta ölçekli tarımsal işletmeler kredi protokolü imzalandı.

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2008 Salı 16:46:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?