17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

TSO'ya yeni hizmet binası

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'nda yapmayı planladığı yeni hizmet binasının temelinin ilkbahar aylarında atılması planlanıyor.


Düzce TSO Başkanı Metin Büyük, oda olarak güzel bir hizmet binasına sahip olduklarını, ancak yeni bir hizmet binasına ihtiyaç duyduklarını söyledi. Siyasilerin de desteğiyle Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'nda bulunan arsayı satın aldıklarını belirten Başkan Büyük, "Oraya dört dörtlük bir bina yapmak arzusundayız" dedi. TSO Meclisi, mimar ve mühendislerden oluşan bir ekip ile Antalya, Gaziantep ve Van Ticaret ve Sanayi Odalarını ziyaret ettiklerini ve bilgiler aldıklarını kaydeden Metin Büyük, "Onlar da bu süreçten geçtikleri için, tecrübelerinden istifade ederek, iyi bir şey yapmak istiyoruz. Önümüzdeki süreçte oraya Düzce'nin 50 senesine hitap edebilecek, kongre salonlarının ve meclis salonunun yer aldığı, çok büyük otoparkı olabilecek, güzel bir prestij binası yapmak istiyoruz. Onun gayreti ve çabası içerisindeyiz" dedi.
Başkan Büyük, yapılacak olan bina için yakın bir zamanda proje yarışmasına çıkacaklarını belirterek, "İlkbaharda binanın temelini atmayı düşünüyoruz. Mevcut binamızı da ya kiraya veririz ya da satarız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 11:09:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?