17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Vali Kılınç'tan Düzcespor'a destek

Düzcespor yöneticilerinin yardım taleplerine olumlu bakan Vali Bülent Kılınç, "Bizim Düzcespor'a desteğimiz devam edecektir. İnşallah başarıyı da yakalayacağımıza inanıyorum" dedi.


Düzcespor yönetimi, Vali Bülent Kılınç ve Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile bir araya geldi. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) toplantıda, Düzcespor Başkanı Hasan Aktürk ve yöneticiler, taleplerini dile getirdi. Ardından konuşan Vali Bülent Kılınç, 5 yıl sonra profesyonel lige çıkan Düzcespor'un yaşaması için tüm Düzce'nin takıma sahip çıkması gerektiğini belirterek, "Düzcespor Düzce için önemli kurumlardan biridir. Yönetim kurulunun yaşadığı sıkıntıyı çözmek için benim üzerime ne düşüyorsa yapmaya hazırım.

Bu ortamda yönetimin görevi bırakması, Düzcespor için kayıp olur. Yönetim kurulundaki arkadaşlara hepimizin destek olması gerekiyor. Biz kendi aramızda birlikteliği sağlamak zorundayız. Parasal konularda yönetimin sıkıntı çekmesinin en büyük nedeni, Düzce'nin takıma sahip çıkmamasıdır. Sadece valilik değil Düzce Belediyesi ve diğer kurumlarımızın da desteği devam edecektir. Düzcespor sahip çıkıldığında çok daha iyi yerlere gelecektir. Düzcespor'un bir bütçesi var. O bütçe ile hareket etme durumundalar; fakat yeterli destek alamadıklarından dolayı bize sıkıntılar yaşadıklarını ifade ettiler" dedi.

Futbolun Düzce için güzel bir etkinlik olduğunu belirten Vali Kılınç, "A Tabi yönetimden istifa eden arkadaşlarımız olmuş. Onlar durumlarını tekrar değerlendirecekler. Tamamen fahri yapılan bir iştir. Bizim Düzcespor'a desteğimiz devam edecektir. İnşallah başarıyı da yakalayacağımıza inanıyorum. Bu başarı tabi ki her şeyden önce mücadele ederek Düzce'nin adını en şekilde Türkiye çapında temsil etmektir. Şu anda bir şey dememiz zordur. Tabi gönlümüzden geçen Düzcespor'un şampiyon olmasıdır" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 19:21:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?