17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Vali Nimetoğlu, yardımcılarını tanıttı

Düzce Valisi Halil Nimetoğlu, makamında düzenlediği basın toplantısında yardımcılarını basına tanıtırken, görevleri hakkında da bilgiler verdi.

Vali yardımcılarını tanıtmak ve görevleri hakkında bilgi vermek amacıyla bir basın toplantısı düzenleyen Düzce Valisi Halil Nimetoğlu, pazartesi ve cuma günleri yardımcılarıyla biraraya geldiklerini ve değerlendirme toplantısı yaptıklarını belirtti. Nimetoğlu, ilin genel yönetimine dönük, vali yardımcılarının düşüncelerini, önerilerini ve onlara iletmesi gereken konuları etraflıca görüştüklerini kaydetti. Vali yardımcılarının görevleri hakkında da bilgi veren Vali Halil Nimetoğlu, "Örneğin Vali Yardımcımız Ünal Yıldırım, ek görev olarak Yığılca İlçesi Kaymakam Vekilliği’ni yürütüyor ve ilimizin İdare Kurulu ve Özel İdare ile ilgili işlemlerini yapıyor. Kemal Kahraman, hava kirliliği ile ilgili çalışmaları, Çevre Kurulu toplantılarını yürütüyor, Sağlık Müdürlüğü bünyesinde yürütülen İl Hıfzısıhha Kurulu çalışmalarını yapıyor. Osman Demir, kalıcı konutlarla ilgili iş ve işlemlerin, hizmetlerin yürütülmesinde genel koordinatör olarak çalışmaktadır. Necmettin Kılıç, üniversite, sanayi ve aile hekimliği konularında çalışmalar yapmakta, Halil İbrahim Acır, bayındırlık ve kriz ile ilgili işleri. Zafer Karamehmetoğlu, Sosyal Yardımlaşma ile ilgili işleri yürütmektedir. Hukuk işlerimize bakan yardımcımız Erhan Türker, ilimizin kültür ve turizm yapılanması, bu alandaki görev ve hizmetleri yönetmektedir. Bu görevlerin her birinin ilimizde bakanlıkların taşra birimleri vardır. Onların başında müdürleri ve alt kademe birimleri ile bir bütünlüğü bulunuyor. Bütün bunların üzerinde benim adıma birimlerin genel koordinatörü ve yürütülen hizmetlerin yönlendiricisi, denetleyicisi, hizmetlerin başarıyla sonuçlanması bakımından en tepede yetkili benden sonra vali yardımcısı arkadaşlarımız gelir" dedi.

Vali Halil Nimetoğlu, OSB’nin elektrik ihalesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Düzce 1. OSB’nin elektrik projesi tamamlandı, onaylandı. Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş (SEDAŞ) ve bizim onayımızdan sonra işin ihale aşamasına geldik. En son yaptığımız yönetim kurulu toplantısında, ihalenin Sanayi Bakanlığı tarafından yapılmasına karar verdik. Öneri götürdük, yazı yazdık. Bakanlık eğer bu işi kabul ederse, ihalesi Ankara’da Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından yapılacaktır" diye konuştu.

Düzce
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2004 Pazartesi 12:53:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?