17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Vali Şahin'in gündemi; İSKİ

DÜZCE VALİSİ ŞAHİN'İN GÜNDEMİ İSKİ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Çankaya Köşkünde düzenlediği Valiler toplantısına katılan Düzce Valisi Vasip Şahin, Cumhurbaşkanı ile bir arada bulunmanın onur verici olduğunu söyledi.

Çankaya Köşkü'nde Cumhurbaşkanı ile bir araya gelmekten onur duyduğunu ifade eden Vasip Şahin, "Bizim için onur verici bir olay. Cumhurbaşkanımızın valilerimizi Çankaya Köşkü'nde ağırlıyor olması çok onur verici. Cumhurbaşkanımızın 81 il valisine çok önemli tespit ve talimatları oldu. İnsanlara eşit, adil ve objektif hizmet talimatı verdi. Sayın Cumhurbaşkanımız bu konuda oldukça hassas. Bütün kesimlerde, sanayici, üniversite, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ile idarecilerin mutlaka iç içe olmasını bekliyor. Bu bizimde tarzımız. Bizde bütün kesimlerle, halkımızla, güzel diyalog içinde hizmetlerimizi en üst seviyeye çıkarmaya çalışıyoruz" dedi.

Vali Şahin ayrıca Ankara'da 2 gün süren toplantılara İçişleri, Çalışma ve Tarım ile Devlet Bakanlarının katılarak yeni gelişmeler ile ilgili bilgiler verdiklerini söyledi.

Şahin, Düzce'de İSKİ ve DSİ tarafından sürdürülen çalışmalara ilişkin görüşmelerde yaptığını kaydederek, "Düzce ilgili bazı raporlarımız götürdük. Su havzasında olmamız hasabiyle önemli ve acil bir konu olarak gündemde duran İSKİ ve DSİ ile ortaklaşa yürüttüğümüz çalışma var. Onlarla ilgili bazı taleplerimiz oldu. O taleplerimizi ilerleyen günlerde ilgili bakanlıklarla görüşmeye gideceğiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2011 Pazartesi 16:23:02
Güncelleme :24 Ocak 2011 Pazartesi 16:54:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?