17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Vali Topaca veda turunda

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Ercan Topaca, görev yaptığı süre zarfından eğitimle ilgili önemli bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Merkeze alınarak Mahalli İdareler Genel Müdürü olarak görevlendirilmesi beklenen Düzce Valisi Ercan Topaca, veda ziyaretlerine devam ediyor. Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer'e veda ziyaretinde bulunan Vali Topaca, eğitim alanında önemli çalışma başlattıklarını belirterek, "Eğitim-öğretimde başarı adına başlatmış olduğumuz çalışma devam ederse, yıl sonunda yapılacak olan sınavlarda önemli sonuçlar alınacağını düşünüyorum. Bu sene atılacak bir adım gelecek yıllarda büyüyerek devam eder" dedi.

Vali Topaca, kentte yapılacak olan Düzce Lisesi binası ile ilgili olarak da, ihaleyi alan firmayla sözleşme yapılarak yer tesliminin gerçekleştiğini, 2009 Nisan ayında da inşaatın bitirileceğini söyledi.

İl Milli Eğitim müdürü Yusuf Sezer ise, lise binasının zamanından önce bitirilmesi için çalışacaklarını belirterek, "Milli Eğitim camiası olarak sizlerden çok büyük destek gördük. Biz de bundan güç alarak hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. İl merkezinde gelecek yıl Anadolu Lisesi ile Bilim Sanat Merkezi açmayı düşünüyoruz. Ticaret Meslek Lisesi ile ilgili çalışmalarımız da var" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Milli Eğitim Müdürü Sezer, Vali Topaca'ya eğitime olan katkılarından ötürü teşekkür plaketi verdi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2008 Perşembe 17:24:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?