17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Vali'den Kızılay'a teşekkür

Düzce Valisi Bülent Kılınç yoğun kar yağışı nedeniyle Bolu Dağında yaşanan olaylara destekte bulunan Kızılay Batı Karadeniz Bölge Afet Müdahale ve Lojistik Merkezi çalışanlarına teşekkür belgesi verdi.


Hafta içinde yoğun kar yağışı ve trafik kazaları nedeniyle ulaşımın durduğu Bolu Dağı'nda, mağdur durumda kalan vatandaşlara yiyecek ve içecek yardımında bulunan Kızılay Batı Karadeniz Bölge Afet Müdahale ve Lojistik Merkezi çalışanları Vali Bülent Kılınç' tan teşekkür belgesi aldı. Kızılay Batı Karadeniz Bölge Afet Müdahale ve Lojistik Merkezinde incelemelerde de bulunan Düzce Valisi Bülent Kılınç Lojistik Merkezi Müdürü Mustafa Yılmaz' dan bilgiler aldı.
Kılınç "Bolu Dağı'nda 2 gün önce yağan kar ve meydana gelen kazalardan dolayı kapanan yolda mağdur olan vatandaşlarımızın yardımına Kızılay koşmuştur. Mağdur olan vatandaşlar 'Devlet nerede' dediklerinde, Devletimiz Türk Kızılay'ı eli ile vatandaşımıza destek olmuştur. Çok zor çalışma şartlarında verdiğiniz hizmetlerden ötürü sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi. Vali Kılıç daha sonra Kızılay Batı Karadeniz Bölge Afet Müdahale ve Lojistik Merkezinde görevli 12 kişiye teşekkür belgesi verdi.

İha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 17:15:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?