17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Vali'den OSB'deki firmalara ziyaret

Düzce Valisi Bülent Kılınç, 1. ve 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yatırımcıların üzerlerine düşen görevleri yerine getirdiğini belirterek, "Biz de üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz" dedi. 

Vali Bülent Kılınç, beraberinde Jandarma Alay Komutanı Albay Sebahattin Toprak, Emniyet Müdürü Saim İşlek, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Büyük ile birlikte 1. ve 2. OSB'de bazı firmaları ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 

Vali Kılınç, ısıtma ve soğutma sistemleri üretimi yapacak olan İtalyan Ferroli fabrikasını gezdi. Fabrika Müdürü Levent Su, 35 bin metrekarelik üretim alanları bulunduğunu belirterek yılda 150 bin kombi ve 500 bin panel radyatör üretileceğini söyledi. 

Vali Bülent Kılınç, kentte yatırımcıların üzerlerine düşen görevleri yerine getirdiğini belirterek, "Yatırımcı vazifesini yapmış, bundan sonra bizim de mazeretimiz yok. İstihdamdan daha fazla yararlanmamız ve binlerce insanın buradan ekmek yiyecek olması nedeniyle biz de tüm desteğimizi vereceğiz" dedi. 

TSO Başkanı Metin Büyük ise, OSB'lerde çok hızlı hareket etmeleri gerektiğini belirterek, bu yaz alt yapı sorununun tamamen çözüme kavuşturulması gerektiğini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 25 Mart 2008 Salı 14:00:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?