17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Yaz spor okulları start aldı

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 12 branşta açılan yaz spor okullarına 144 çocuk katıldı. Çocuklar açılan yaz okulları sayesinde tatillerini bol bol spor yaparak değerlendirecek. 

Gençlik Spor Genel Müdürlüğü, her yıl olduğu gibi bu yıl da yaz spor okullarına start verdi. Düzce 18 Temmuz Spor Salonunda yapılan yaz spor okullarının açılış törenine Vali Yardımcısı Ramazan Şahin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin, Düzce Belediye Meclis Üyesi Kadir Badur ve öğrenciler katıldı. 

Törende bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Şahin, çocukların yaz spor okullarında tatillerini en iyi şekilde değerlendireceklerini belirterek, "Okullar kapandı, çocuklar yeni bir heyecanla tatil dönemine girdi. Çocuklarımız bizim için çok önemli. Bu nedenle gençler ve çocuklar için spor adına çok güzel çalışmalar var. Yapılan bu spor faaliyetleri ne kadar düzenli ve ne kadar verimli yapılırsa bu yavrularımız da yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmiş olur. Hem ruhen hem de bedenen gerekli eğitimlerini almış olurlar" dedi. 

Gençlik ve Spor Müdürü Öztekin ise, Düzce'de 2004 yılından bu yana yaz spor okulları açıldığını ve bugüne kadar yüzlerce çocuğun bu imkandan faydalandığını belirterek, "Çocukların ve gençlerin yazın boş zamanlarında spor faaliyetlerinde bulunmaları için Genel Müdürlüğümüzün talimatı ile her ilde yaz spor okulları açılıyor. Bu nedenle ilimizde 12 branşta açtığımız yaz okullarına toplam 144 çocuk müracaat etti. Çocuklarımız bu yazı spor yaparak değerlendirecek. Kötü alışkanlıklardan uzak durmanın en iyi yolu iyi bir spor eğitimidir" diye konuştu. 

Düzce'de bu yıl açılan yaz okulunda atletizm, voleybol, basketbol, okçuluk, masa tenisi, satranç, çim hokeyi, badminton, tenis, hentbol, güreş ve dağcılık branşları yer alıyor.

iha
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2008 Pazartesi 13:20:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?