17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Yaz spor okulu sona erdi

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin, bu yıl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Düzce Belediyesi tarafından açılan yaz spor okullarından 500'e yakın çocuğun faydalandığını söyledi.


Gençlik ve Spor Müdürü Öztekin, çocukların yaz dönemini en iyi şekilde geçirmeleri için açılan yaz spor okullarının tamamlandığını belirterek, "Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğümüz illerde gençlerin spor yapmasına çok özen gösteriyor. Yaz spor okullarımızın amacı yaz aylarında çocuklarımızı en iyi şekilde seçtikleri branşlarda eğitim almalarını sağlamak, hem spor adına eğitmek. 29 Haziran'da açılışını yaptığımız ve 2 ay süren il spor okullarına bu yıl 140 çocuk katıldı. Bu sene çocuklarımız en çok voleybol, basketbol ve açık tenisi tercih ettiler. Müdürlüğümüz yanı sıra Düzce Belediyesi'nin açmış olduğu yaz spor okullarına da 350'yi geçkin çocuk katıldı. Düzce'de toplam 500'e yakın çocuk yaz spor okullarından faydalandı. Bu durumdan oldukça memnunuz. Velilerimizin bu duyarlığından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.


Öztekin ayrıca yaz spor okullarına gelen ve başarılı olan çocukların antrenörler tarafından tespitinin yapıldığını ve açılacak olan minikler kategorisinde değerlendirileceğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2008 Cumartesi 10:27:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?