17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Yeni eğitim yılı başladı

Düzce'de yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla Cumayeri ilçesi Kanuni İlköğretim Okulunda tören düzenlendi. Törene katılan Düzce?Valisi Vasip Şahin, "Sadece bilgi ile iş bitmiyor. Bizlerin vatanını ve milletini seven fertler yetiştirmemiz lazım'' dedi.

Düzce'de 2011-2012 eğitim öğretim yılı 'İlköğretim Haftası' kutlama töreni Cumayeri?Kanuni İlköğretim okulunda gerçekleştirildi. Törene Düzce Valisi Vasip Şahin, Cumayeri Kaymakamı Zafer Coşkun, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Tören, Mehmet Metin İlköğretim Okulu öğrencilerinin Karadeniz Yöresi Halk Oyunu gösterileri ile başladı.

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle düzenlenen törende konuşan Düzce Valisi Vasip Şahin, bilgi ve teknolojinin yanı sıra, vatanını ve milletini seven insanlar yetiştirilmesinin gerektiğini vurgulayarak "Bilim ve teknoloji olarak dünya ile yarış içindeyiz. Sadece öğrenmek yetmiyor. Bunu sahaya indirip, herkese öğretmek ve yarışa katılmak gerekiyor. Sadece bilgi ile iş bitmiyor. Bizlerin vatanını ve milletini seven fertler yetiştirmemiz lazım'' dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer de, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek ''Bu yıl itibarı ile 75 bine yaklaşan öğrencimiz, 4 bini aşan yönetici, öğretmen ve personelimizle yola çıkmış durumdayız. Yeni öğretim yılımız tüm ülkemize ve ilimize hayırlı olsun" diye konuştu.

Konuşmanın ardından inşaatı tamamlanan Cumayeri Kanuni İlköğretim Okulu, protokol üyeleri tarafından hizmete açıldı. Sınıfları da gezen protokol mensupları öğrencilerle sohbet ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2011 Pazartesi 15:06:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?