17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

YGS birincisi Murat Çelik

DÜZCE YGS BİRİNCİSİ MURAT ÇELİK OLDU

Düzce YGS il birincisi Özel yunus Güner Lisesi öğrencisi Murat Çelik oldu.

2011 YGS sonuçlarına göre Özel yunus Güner Anadolu Lisesi öğrencisi Murat Çelik, Türkiye 148.'si olurken aynı zamanda Düzce birinci oldu. Aynı okuldan Merve Kutlu'da il ikincisi oldu.

Özel Yunus Güner Lisesinde düzenlenen basın toplantısı ile YGS derecelerini açıkladı. Özel yunus Güner Lisesi Müdür Başyardımcısı Beytullah Çetinkaya, "Önceki yıllarda olduğu gibi okulumuz yine Düzce'nin en başarılı lisesi olmuştur. Okulumuz son 6 yılda 5 Düzce birinciliği ve 2008 yılında puan ortalamasına göre sayısal-1'de Türkiye dördüncüsü. Sayısal-2'de Türkiye beşincisi olarak bu başarısının tesadüf olmadığını göstermiştir. 2011 yılı YGS sonuçlarına göre okulumuz öğrencisi Murat Çelik Türkiye 148.'si Düzce birincisi olmuştur. Yine okulumuz öğrencilerinden Merve Kutlu'da tüm dallarda Düzce il ikincisi olmuştur" dedi.

Düzce birincisi olan Murat Çelik, çok mutlu olduğunu belirterek hedefinin Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde burslu okumak olduğunu söyledi.

Düzce il ikincisi olan Merve Kutlu'da planlı ve düzenli bir çalışma ile bu seviyeyi yakaladığını belirterek hedefinin Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde burslu okumak olduğunu söyledi.

DÜZCE YGS BİRİNCİSİ MURAT ÇELİK OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2011 Cumartesi 13:14:01
Güncelleme :2 Mayıs 2011 Pazartesi 17:46:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?