17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Yılmaz AKP'den aday adayı

Düzce'nin Beyköy Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'na aday adaylığı başvurunu yaptı. Yılmaz, yeni hizmetler için yola devam etmek istediğini söyledi.

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi belediye başkanlığı aday adaylığı için başvurular devam ediyor. Beyköy Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz da tekrar belediye başkanlığı için aday adaylığı dilekçesini AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin'e verdi.

Başkan Mustafa Yılmaz, yapılan hizmetlere devam etmek istediklerini belirterek, "Önümüzde mahalli seçimlere az kaldı. Bu sebeple temsil ettiğimiz AK Parti'ye bizde aday adaylığı için başvuru yapmak üzere bu gün parti teşkilatımızın huzuruna geldik. İnşallah bundan sonraki süreçte de adaylık nasip olur. Bu güne kadar verdiğimiz bize göre güzel hizmetlere daha yenilerini daha güzellerini vermeye devam ederek görevimizi sürdürürüz" dedi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin ise, Beyköy Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz'a başarılar diledi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2008 Pazartesi 23:45:24
Güncelleme :30 Aralık 2008 Salı 00:27:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?