17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Yılmaz iddialara cevap verdi

Düzce'nin Beyköy Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, beldenin rant bölgesi olarak düşünülüp kurtlar sofrasına dönüştürülmek istendiğini ve bu nedenle kendisine saldırı ve iftiralarda bulunulduğunu söyledi.


Beyköy Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, düzenlediği basın toplantısında MHP Düzce İl Başkanı Kenan Ilgaz'ın iddialarına cevap verdi. Sanayi ve kimyasal atıklarla halkı zehirlediği ve atıklar karşılığında milyarlar kazandığının iddia edildiğini belirten Yılmaz "Çöp tüm Türkiye'nin sorunudur. Hata her zaman olur. Önemli olan tekrarlamamaktır. Hiçbir zaman para karşılığı şeref ve haysiyetimi satmadım, satmayacağım" dedi.
İddia sahiplerini ispata davet eden Mustafa Yılmaz "Cebime para indirdiğime dair iddia sahiplerini ispata davet ediyorum.Veremeyeceğimiz hesabımız yok" diye konuştu.


Mustafa Yılmaz, OSB'deki ihalelerin altyapı hak edişlerinde neden imza atmadığı yönündeki sorulara da belge ile cevap verdi. Yılmaz şu açıklamayı yaptı: "Yapılan ihalelerin hak edişlerinde yönetimin çoğunluğu yani herhangi 3 kişinin ismi açılıyor. Toplam 9 adet alt yapı işine ait hak ediş vardır. Bunlardan Vali Bey'in 3 kez ismi açılmış 1 imzası var, Düzce Belediye Başkanı 9 kez ismi açılmış 4 imzası var, Ticaret Odası Başkanı 8 kez ismi açılmış 4 imzası var, İl Genel Meclis Başkanı2 kez ismi açılmış , 1 imzası var, Beyköy Belediye Başkanı6 kez ismi açılmış, 3 imzası var Bu kadar iftira olur mu? Tüm yönetimin imzasında eksik var ."

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 18:04:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?