27
Nisan
2024
Cumartesi
GİRESUN

Bulancakspor'a yardım kampanyası

Giresun'un Bulancak ilçesinde yerel bir gazete, TFF 3. Lig 4 Kademe Grubu'nda mücadele eden Bulancakspor'a destek sağlamak amacıyla yardım kampanyası başlattı.

Bulancak Gazete Işık Yazı İşleri Müdürü Hakan Alparslan, yaptığı açıklamada, Bulancakspor'un ciddi maddi sorun yaşadığına dikkat çekti. Kulübün borçlarından dolayı bu sezon için transfer edilen futbolculara lisans çıkarılamadığını, bu nedenle de kısıtlı bir kadroyla ligde mücadele ettiğini hatırlatan Alparslan, gazete olarak Bulancakspor'un içerisinde bulunduğu ekonomik duruma kayıtsız kalamadıklarını ve gazete olarak bu nedenle de yardım kampanyası başlattıklarını dile getirdi.

Alparslan, tüm Bulancak halkını, Bulancakspor'a destek olmaya davet ederek, "Borç şahısların borcu değildir. Hata varsa tartışma zamanı değil, çözüm zamanıdır. Bulancakspor'un sorununa biran önce çözüm bulmalıyız. Gazete Işık olarak, Bulancak ilçesinin sembolü ve tüm Bulancaklılar'ın ortak değeri olan Bulancakspor'a sahip çıkıyoruz. Bir yardım kampanyası başlattık. Bu aşamada herkesi az veya çok destek vermeye davet ediyoruz. Miktar hiç önemli değil. Unutulmamalıdır ki, damlaya damlaya göl olur. Yardım yapmak isteyenler, Bulancakspor'un, TFF'deki banka hesap numarasına veya gazetemiz aracılığıyla yardımlarını yapabilirler. Yapılacak yardımlar direk Bulancakspor'un federasyonda ki hesabına gidecek Bulancakspor'un borcundan düşecektir" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2009 Salı 16:06:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?