17
Mayıs
2024
Cuma
GÖRELE - GİRESUN

Evli olduğunu nüfus memurluğunda öğrendi

İstanbul’da yaşayan ve bir iş için Giresun’un Görele İlçesi Nüfus Müdürlüğü’nden aldığı nüfus kayıt örneğinde, tanımadığı Kazakistan uyruklu bir bayanla yaklaşık 20 aydır evli olduğu ortaya çıkan Sami Karaal, ne yapacağını bilemiyor.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Sami Karaal (25), Bir süre önce işleri nedeniyle gittiği Görele Nüfus Müdürlüğü’nden aldığı nüfus kayıt örneğinde, tanımadığı Kazakistan uyruklu Ainur Murzabekkyzy (25) isimli bir bayanla evli olduğunun ortaya çıktığını belirten Karaal, "Konuyla ilgili olarak ilgili makamlara şikayetlerde bulundum. Bu şikayetler sonucu yapılan araştırmada 18 Şubat 2004 tarihinde İstanbul Bahçeköy Evlendirme Dairesi’nde evlendiğim ortaya çıktı. Ancak ben bu Kazakistan uyruklu bayanı tanımıyorum. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan araştırmalar sonucu da bu isimde bir kadının yurda giriş-çıkış yapmadığı belirlendi. Bu olayın ortaya çıkmasının ardından nişanlım beni terketti. Yapmadığım bir evlilik sonucu mağdurum. Ne yapacağımı bilemiyorum" dedi.

Karaal, yetkililere seslenerek, sorunun bir an önce çözülmesini istiyor.

görele
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2004 Salı 11:29:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HANİFİ ÇETİNTAŞ IP: 88.229.188.xxx Tarih : 11.12.2006 16:02:42
BEN BİR ADANALI OLARAK ŞUAN Ş.URFA HARRAN ÜNV. DE MUHASEBE BÖLÜMÜNÜ OKUMAKTAYIM GÖRÜNÜYOR Kİ BİR ÇOK ŞEHİR VE İLÇELERDE SADECE İMAM NİKAHLI OLARAK YAŞAYAN İNSANLAR VAR TABİKİ ŞUAN KENDİ MEMLEKETİM OLAN ADANA DA DA AYNI ŞEY GEÇERLİ BUNDAN BİRKAÇ YIL ÖNCE YAPILAN TOPLU NİKAH TÖRENLERİNDEN DOLAYI SAYIN BAŞKANIMIZ AYTAÇ DURAĞA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BU TÜR BİR ÇOK NİKAH TÖRENLERE İMZA ATACAĞINA İNANIYORUM BENİM ADIM HANİFİ ÇETİNTAŞ TL:05434096046 ADANA HALKINA SELAMLAR AYTAÇ BEYE TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM