18
Mayıs
2024
Cumartesi
TİREBOLU - GİRESUN
Belediye Sayfaları

Kuzgun Köyü Derneği Genel Kurul yaptı

Tirebolu Kuzgun Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneğinin Genel Kurulu Yapıldı. İstanbul’da kurulu bulunan Tirebolu Kuzgun Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneğinin genel kurulu yapıldı. Genel kurul sonunda dernekler kanununda yapılan değişikliklere uyum gereği bazı tüzük değişiklikleri de yapıldı.

27 Mart 2005 Pazar günü Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesinde dernek merkezinde yapılan genel kurulda verilen önerge ile divan başkanlığına İbrahim BALCIOĞLU, üyeliklere de Ali Korkmaz ve Mehmet Oruç seçilerek divan oluşturuldu. Toplantı başkan Muammer Gündüz’ün açış konuşması ile başladı. Başkan konuşmasında köyde bulunan ve 1965 yılında yapılan okulun eskidiğini ve geçen sene bu yüzden eklentilerin yıkılarak yerine 8 sınıflı modern bir okul yapıldığını bunu yapan bir halkın her şeyi yapmaya muktedir olduğunu ve emeği geçen herkese teşekkürlerini belirtti. Bu okulun bütün Tirebolu’da ve Giresun’da örnek olarak gösterildiğini ve müteşebbis heyet başkanı emekli öğretmen Enver Yiğit ve muhtar Kadir Korkmaz’ın da çok büyük katkıları olduğunu söyledi.

Söz alan diğer konuşmacılarda gerek okul yapımı ve gerekse dernek çalışmaları için emeği geçenlere teşekkür ederken en kısa zamanda dayanışma gecesi yapılarak birlik ve beraberliğimizin daha da pekişmesi için çalışmalar yapılmasını dilediler.

Yapılan seçim sonunda Muammer Gündüz başkalığında sunulan liste oybirliğinde kabul edildi. Yönetim Kurulu üyeliğine Muammer Gündüz, Ali Kamat, Eyüp Kamat Kaya Kısacık Mehmet Balcıoğlu seçilirken Ali Kısacık, Nazmi Ses ve Nazmi Pirdal da Denetim Kurulu üyeliklerine seçildiler.


İbrahim Balcıoğlu-Kenthaber
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2005 Cumartesi 17:11:33
Güncelleme :14 Mart 2006 Salı 13:28:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?