15
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİPAZAR - KARABÜK
Belediye Sayfaları

Ek bina ne zaman açılacak?

Karabük Valisi Can Direkçi Eskipazar ilçesine giderek, yarı açık cezaevindeki kursları ve 60. Yıl Vali Nafiz Kayalı İlköğretim Okulu ek binasını inceledi.

15 günlük yıllık izni sonrası ilçe ve beldelerde tekrar gezi ve incelemelere çıkan Vali Can Direkçi, Eksipazar ilçesine gitti. İlçede ilk olarak Eskipazar Yarı Açık Cezaevi'nde incelemeler yapan Direkçi, burada açılan kurslar hakkında yetkililerden bilgi alarak, mahkumlarla görüştü. Direkçi, ardından 60. Yıl Vali Nafiz Kayalı İlköğretim Okulu ek binasını gezdi.

16 Aralık 2007 tarihinde bitmesi gereken ek binanın bu tarihe yetişmeyeceğini belirten Vali Can Direkçi, kalorifer peteklerini ise beğenmediğini söyledi. Direkçi, Bayındırlık ve İskan İl Müdürü Mustafa Aynacı ile inşaatın kontrol müteahhidini ilçeye çağırdı.

Direkçi, "Sınıflardaki petekleri beğenmedim. Yetkililer burada gerekli incelemeyi yapacaklar. Eğer petekler benim düşündüğüm gibi küçük ise bunlar değiştirilecek" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2007 Çarşamba 09:41:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yüksel büyükdikmen IP: 85.99.193.xxx Tarih : 19.12.2007 00:51:24

Sayın vali beyi tebrik ediyorum.Özellikle geleceğimiz olan çocuklarımızın üşümemesi için göstermiş olduğu hassayite teşekkür ederim. İşaallah diğer yetkililerde bu kadar hassas olur.İlçemizde daha sık bekliyoruz .