18
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİPAZAR - KARABÜK
Belediye Sayfaları

Eskipazar'da otobüs devrildi: 6 yaralı!

Karabük’ün Eskipazar İlçesi’nde, İran plakalı yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Çerkeş’ten İstanbul istikametine giden Ciamek Bahari yönetimindeki TH 75104 İran plakalı yolcu otobüsü, saat 22.30 sıralarında Eskipazar’daki İsmetpaşa virajlarında aşırı sis ve buzlanma nedeniyle yoldan çıkarak yan yattı. Otobüsteki 27 İranlı yolcudan Merhamet Rabinazede, Ali Hocipoort (34), Rokhsare Safarzadegan (45), İsmail Karami (33), Hassan Gereminezhal (33) ve Mahdi Taıyebnafssakhael (30) yaralandı.

Yaralılar İran plakalı başka bir otobüsle Çerkeş Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, kazadan yara almadan kurtulan diğer yolcular yoldan geçen Türk otobüsleriyle İstanbul’a gönderildi. Kaza yerinde unutulan yaralı bir yolcu ise Metro firmasına ait otobüsle Çerkeş Devlet Hastanesi’ne götürüldü.
Yaralılar, Çerkeş Devlet Hastanesi’nde ilk tedavileri yapıldıktan sonra Karabük Devlet Hastanesine gönderildi. Karabük’e gönderilen yaralılardan birinin durumu ağır olduğu belirtilirken, başka bir yolcunun da sağ ayak parmaklarının koptuğu bildirildi.

Soğuktan korunmak için battaniyelere sarılan ve kaza yapan otobüs içinde ısınmaya çalışan yolcular tir tir titrerken, otobüs şöförü göz yaşlarına boğuldu. Ağlayan şöför Ciamek Bahari’yi trafik polisi sakinleştirmeye çalıştı.

Eskipazar Cumhuriyet Savcılığı, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

KARABÜK-(İHA)
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2003 Pazar 15:24:26
Güncelleme :28 Kasım 2005 Pazartesi 11:41:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?