6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

AKP'li genç yönetici trafik kurbanı

AK Parti Kastamonu İl Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Yeşiloğlu, önceki gece Karabük yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. 

İş görüşmesi için bir arkadaşı ile Gebze'ye giden Gökhan Yeşiloğlu'nun kullandığı 34 DT 2444 plakalı otomobil Toprakcuma mevkiinde aşırı hız ve yolun kaygan olması nedeniyle takla attı. Kazada, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Yeşiloğlu (26) hayatını kaybederken, otomobilde bulunan arkadaşı Tarkan Karakahyaoğlu da yaralandı. 

Trafik kazası sonucu genç yaşta hayatını kaybeden Gökhan Yelişoğlu'nun cenazesi sabah saatlerinde Karabük'ten alınarak Kastamonu Şerife Bacı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Daha sonra Nasrullah Camii'ne getirilen Yeşiloğlu'nun cenazesi, burada ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Okmeydanı'ndaki aile kabristanında toprağa verildi. 

YARALANDI
Bu arada kazada yaralanan ve Karabük Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan Tarkan Karakahyaoğlu, beyin travması şüphesiyle Ankara Dışkapı Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Gerekli tetkikleri yapılan Tarkan Karakahyaoğlu taburcu edildi
iha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2007 Pazartesi 10:23:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
feridun küllüoğlu IP: 85.96.11.xxx Tarih : 8.01.2007 10:38:12
canım kardeşime allahtan rahmet kederli ailesine de başsağlığı diliyorum.herzaman kalbimizde yaşayacaksın