6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

Darp edilen kapıcı hastanelik

Kastamonu'da gece yarısı kapıcılık yaptığı binanın önünden alınarak iki kişi tarafından darp edilen şahıs hastanelik oldu.


Edinilen bilgiye göre, Kastamonu'da kapıcı T. K.(25), kapıcılık yaptığı binanın önünden 2 kişi tarafından gece yarısı araba ile alındı.

Arabanın içinde belirlenemeyen bir nedenle darp edilen T. K., Kastamonu-Tosya yolu kavşağında yavaşlayan araçtan indirilerek şüpheliler olay yerinden kaçtı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şuuru kapalı olan ve kanlar içinde yerde yatan T. K. için hemen ambulans istedi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan T. K. ambulansla Dr. Münif İslamoğlu Kastamonu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken hastaneye gelen T. K.'nın yakınları sinir krizi geçirdi.

Vücudunun çeşitli yerlerinde darp izleri olduğu belirtilen T. K.'nın bir süre sonra şuuru açılınca kendisini darp edenlerin T.Ö. ve ismini bilmediği ama tanıdığı bir kişi olduğunu söylediği bildirildi.

Bunun üzerine harekete geçen polis ekiplerinin, şüphelilerden birini yakaladığı diğerini ise aramaya devam ettiği bildirildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2007 Cuma 16:40:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?