6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

Hizmetli okul müdürünü bıçakladı!

Kastamonu'da bir ilköğretim okulunun müdürü, temizlik konusunda uyardığı sözleşmeli hizmetli tarafından bıçaklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde bulunan Yunus Emre İlköğretim Okulu'nda sözleşmeli olarak çalışan hizmetli Hüseyin K., müdür yardımcısı ve öğretmenler odasını temizlemedi. Odaların temizlenmediğini gören Okul Müdürü Saim Çelebi (45), odaları başka bir hizmetliye temizletmek için Hüseyin K.'dan odaların anahtarlarını istedi. Hüseyin K., anahtarları müdür Çelebi'nin yüzüne fırlatınca tartışma çıktı. Müdür yardımcısı odasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine hizmetli, yanında taşıdığı bıçakla okul müdürüne saldırdı.

Karnından aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Okul Müdürü Çelebi ile hizmetlinin kavgasını, odada bulunan öğretmenler ayırdı. Hemen polisi arayan Çelebi, polis otosuyla Çatalzeytin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Saim Çelebi, daha sonra Dr. Münif İslamoğlu Kastamonu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Okul müdürünün durumunun iyi olduğu bildirilirken, Hüseyin K. gözaltına alındı.

Hüseyin K.'nın yaklaşık 10 gün önce Kastamonu Kız Meslek Lisesi'ne tayini çıktığı, ancak ilköğretim okulunda personel ihtiyacı bulunduğu için atamanın durdurulduğu kaydedildi. Hizmetli Hüseyin K.'nın, atamasının Saim Çelebi tarafından durdurulğunu düşünerek odaları temizlemediği iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 15:40:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?