7
Mayıs
2024
Salı
KASTAMONU

İntihar mı cinayet mi?

Kastamonu'da genç bir kadın, kafasından tüfekle vurulmuş halde bulunurken, kadının kocası olayın intihar olduğu iddia etti. Polis ise cinayet şüphesiyle soruşturmayı sürdürüyor.


Edinilen bilgiye göre Kastamonu Kırkçeşme Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen olayda Hacer K. (20) kafasından aldığı kurşun darbesiyle hayatını kaybetti. Yaklaşık 1.5 yıl önce Osman K. (23) ile evlendiği belirtilen Hacer K'nın cesedi 07.00 sıralarında bulundu. Bu arada olay yerinde bir pompalı tüfek ele geçirildi. Silah sesinin gelmesinden kısa bir süre sonra eşi Osman K'nin eşinin intihar ettiğini söyleyerek mahallede komşularına seslenmesi üzerine, komşuları durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemeler sonunda Hacer K.'nin ölümünü şüpheli bularak, Osman K.'yi gözaltına aldı.
Yapılan araştırmalar sonunda Hacer K.'nin ölümüne neden olan av tüfeğinin, Osman K. tarafından bir arkadaşından alınarak eve getirdiğini belirlerken, gözaltına alınan Osman K.'nın cinayet işlemediğini belirterek, eşinin intihar ettiğini söylediği öğrenildi.
Kastamonu Cinayet Masası ekipleri olayla ilgili araştırmalarını sürdürürken, emniyette sorgusu devam eden Osman K.'nın adliyeye sevk edileceği kaydedildi.
Öte yandan polis, Osman K.'nin emanet olarak aldığı silahın sahibine ulaşmaya çalışıyor.

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2007 Salı 02:56:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
dilek can IP: 85.110.75.xxx Tarih : 12.07.2007 00:42:02
arkadaşımdı hacer ölümüne inanamıyorum zaten osman arkadaşken hep döverdi zorla evlendiler yazık oldu kıza mekanı cennet olsun tek temennim osmanın ömür boyu hapis yatması