6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

Kastamonu Cezaevi'nde isyan 2 yaralı

Kastamonu Cezaevi'nde belirlenemeyen bir nedenle mahkumlar ayaklanma çıkardı. Olaylarda 2 gardiyan yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Kastamonu E Tipi Yarıaçık Cezaevi'nde belirlenemeyen bir nedenden ayaklanma çıktı. Mahkumlar gardiyanları rehin alırken, bazı koğuşların da yatakları ateşe verildi. Mahkumlar, gardiyanlardan Yaşar Bozkaya ve Salim Yaşar'ı jiletle yaradı.

Yaralı gardiyanlar, hapishane yönetiminin girişimleri sonucu mahkumların elinden alınarak hastaneye kaldırıldı. Ayaklanma sonrası cezaevine çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. İtfaiye araçları ile ambulansların da gönderildiği cezaevinde isyanın devam ettiği ve mahkumların elinde halen gardiyanların bulunduğu ifade ediliyor. Olayla ilgili yetkililerden herhangi bir açıklama gelmedi.

İha
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2007 Pazar 22:54:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
BAYRAM İNCE IP: 78.186.12.xxx Tarih : 3.11.2007 14:03:11

tüm mahkumlara allah kurtarsın derken ilk öncelikle amca oglum ali ihsana diyorum ve her zaman dualarım onla sanırım duydugum benim sizden terördür büyük ihtimal ama gardiyanların sucu ne be mubarek mahkumlar yazık onlaar sizler gibi onlarında bir ailesi var demi hebiniiz ALLAH KURTARSIN HEPİNİZE CC SABIR VERSİN ..... ÖMRÜNDEN GÜN GEÇMESİNE BİR ASKER BİRDE MAHKUM SEVİNİR