7
Mayıs
2024
Salı
KASTAMONU

Kitap okuyan öğrencilere ödül

Kastamonu'nun Taşköprü İlçesi'nde Kütüphane Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte en çok kitap okuyan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. 

Taşköprü Belediyesi tarafından belediye binasının giriş katına yapılan ve geçtiğimiz hafta sonu Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç tarafından ismi verilen Taşköprülüzadeler Kütüphanesi'nde bir yıl boyunca en çok kitap okuyan öğrenciler ödüllendirildi. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi (DÖSİM) Genel Müdürü Enver Altıntaç, DÖSİM Ticaret Müdürü İsmet Şenol, Kastamonu Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Taşkın ve Taşköprü Belediye Başkanı Hasan Altan'ın katıldığı törende Altıntaç, ödül alan çocukları kutlayarak, gelecek neslin sağlam temellere oturtulmasının okumakla mümkün olabileceğini, Taşköprü'nün ise yeni açılan bu kütüphaneyle birçok yere örnek teşkil edecek vaziyette bulunduğunu ifade etti. 

Taşköprü Belediye Başkanı Hasan Altan da Taşköprü'ye böyle bir kütüphane kazandırarak ne kadar faydalı bir iş yaptıklarının bir kez daha farkına vardıklarını söyleyerek, çocuklara "Geleceğinizin emanetçisi olan bizler sizlere daha mutlu bir gelecek bırakmak için canla başla çalışıyoruz. Yarın bizim olduğumuz yerlerde sizler olacaksınız. Geleceğinize sahip çıkıp, müessir medeniyetler seviyesine çıkabilmenin temel koşulu okumaktır. O yüzden size en çok düşen görev okumaktır" şeklinde konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 30 Mart 2007 Cuma 14:32:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?