6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

MHP Kastamonu vekil adayları

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu milletvekili adayları basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, MHP il, merkez ilçe, kadın kolları ve Ülkü Ocakları başkanları ile bazı partililerin de katıldığı basın toplantısında, tek başlarına iktidara gelmeleri halinde yapacakları projeleri, birinci sıra adayı Mehmet Serdaroğlu açıkladı.
22 Temmuz seçimlerinin çok partili siyasi dönemin en hayati seçimi olacağını vurgulayan Serdaroğlu, "Uçuruma sürüklenen Türkiye bugün bir yol ayrımına gelmiştir. Türk Milleti çok ağır iç ve dış güvenlik tehditleriyle karşı karşıyadır. Devletin varlığı, ülkenin bütünlüğü ve Türk milletinin birliği ağır bir saldırı altındadır. Türkiye süratle bir iç çatışma ve parçalanma ortamına sürüklenmektedir" dedi.


Devletin temel nitelikleri ile milli ve manevi değerlerin toplumsal çatışma alanı haline götürüldüğünü ileri süren Serdaroğlu, bu seçimin Türkiye için bir kader seçimi olduğunu, milletin sandık başına gittiğine ülkenin kaderi hakkında tarihi bir karar vereceğini kaydetti.
MHP'nin Türkiye'nin çaresiz ve sahipsiz olmadığını herkese göstermeye yeminli olduğunu da ifade eden Serdaroğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü;


"Milliyetçi Hareket, Türkiye'nin sorunlarına 'Türkiye ve Türk insanı' merkezli bakan ve geleceği 'Türkçe düşünen ve okuyan' yegane siyasi partidir. Milliyetçi Hareket, çıkar çevrelerinin, dış mihrakların, lobilerin, sermaye patronlarının, medyanın, vurguncu ve soyguncuların değil, Türkiye'nin namuslu insanlarının iktidarı olacak. Anadolu'yu ülke yönetimine taşıyacaktır. Partimiz 121 sayfalık seçim beyannamesinde yüce Türk milletine verdiği sözleri açıklamıştır. Türkiye genelinin genel problemi olan işsizlik, asayiş, açlık, yokluk ve geçim darlığı gibi temel problemleri elbette ki Kastamonu'da yaşayanlar tarafından da en ağır şekilde hissedilmektedir. Genel ve temel problemlerle ilgili olarak tüm hazırlıklar yapılmış, çözümleri belirlenmiştir. Bizler Kastamonu'da yaşayan mesleklerini Kastamonu'da icra eden adaylar olarak hemşehrilerimizin ve ilimizin sorunlarını, bu sorunların çözümlerini çok iyi biliyoruz. İnançlı, kararlı ve yüreği millet sevdasıyla dolu kadrolarımız tarafından en kısa sürede sorunlar çözülecek ve milletimizin yüzü güldürülecektir. Tarım ve hayvancılığın problemleri, çiftçimizin sıkıntıları, esnaf ve sanatkarımızın problemleri, yol, su, sağlık ocakları ve turizmin geliştirilmesi gibi genel ihtiyaç ve sorunların çözümlerinin yanı sıra, sahillerimizdeki fındık üreticilerinin, balıkçıların problemleri, Tosya'nın Devres Çayı ıslahı, kirliliğinin önlenmesi, Kızlar Yolu Barajı, arazi toplulaştırma sorunlarından Azdavay'daki pansiyon ihtiyacına kadar çözüm bekleyen bütün problemlerin
tespiti yapılmış, çözüm için gerekenler düşünülmüştür. Liman ve balıkçı barınaklarımızın eksikleri ve işletilmesiyle ilgili gerekenler tek başına iktidarımızda en kısa sürede yapılacaktır."

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2007 Çarşamba 00:59:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?