7
Mayıs
2024
Salı
KASTAMONU

Taşköprü'de METEF fuarı

Kastamonu ve ilçelerindeki meslek liseleriyle halk eğitim merkezlerinin düzenlediği 'Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı 2007' (METEF), Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde açıldı. 

Açılış Törenine Vali Yardımcısı Nurettin Ateş, Kaymakam Ayhan Kartlı, Belediye Başkanı Mustafa Günay, İlçe Garnizon Komutanı P. Üsteğmen Ferhat Bektaş ile çok sayıda öğretmen, öğrenci ve vatandaş katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, Taşköprü Halk Eğitim Merkezi öğrencilerinin sunduğu halk oyunları gösterisiyle devam etti. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından il ve ilçe stantlarını gezen Vali Yardımcısı Nurettin Ateş, el oyması bir sehpaya hayran kaldı. 

İlçe halkının da yoğun ilgi gösterdiği fuarda renkli görüntüler oluştu. Fuarda el sanatlarının yanı sıra Kastamonu Endüstri Meslek Lisesi'nin hazırladığı çocuk ağlamasına duyarlı otomatik sallanan beşik büyük ilgi gördü. Ev elektroniğinden el sanatlarına, mekanikten ağaç oymalarına ve güzellik merkezine kadar her şeyin bulunduğu fuar, 27 Mayıs Pazar gününe kadar açık kalacak.

iha
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2007 Cumartesi 18:29:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?