7
Mayıs
2024
Salı
KASTAMONU

Taşköprü'de silahla yaralama

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, aralarında tarla sınırı anlaşmazlığı yüzünden husumet olduğu iddia edilen Hasan K.'nin (36) Sümer Mahallesi Bahar Sokak'ta bulunan evine gelen Ahmet K. (19), tabanca ile Hasan K.'nin evine rastgele ateş açtı. Olay sırasında evinde bulunan Hasan K. de Ahmet K.'nin ateşine karşılık verdi. Olayda göğsünden vurularak yaralan Ahmet K., ambulansla Taşköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı şahıs, burada yapılan müdahalenin ardından Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ameliyata alınan şahsın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.


Olaydan sonra zanlı Hasan K., suç aleti olduğu iddia edilen silahıyla emniyet güçlerine teslim oldu. Olayla ilgili geniş çaplı tahkikat başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2007 Salı 23:42:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mücahit çaglayaner IP: 85.99.223.xxx Tarih : 8.09.2007 03:47:03

nedense bu tip olaylar hep taşköprüde oluyor adam yer davasi için adam öldürüyor ver yetkililer buna hiç bir söz söylemezken hiç bir önlem almayida düşünmüyorlar taşköprü bu aralar çok karişmaya başladi yetkililere sesleniyorum taşköprü bizim taşköprümüzü koruyolim ve gençleri daha iyi yetiştirmeye çalişalim