6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

Topçuoğlu yılın belediye başkanı seçildi

Şehir ve Başkan Dergisi Karadeniz Bölgesi'ndeki başarılı belediye başkanlarını ödüllendirdi. Karadeniz Bölgesi'nde "Yılın Belediye Başkanları" oylamasında bin 58 gazeteci oy kullandı. Şehir ve Başkan Dergisi'nin Kent Ödülleri 24 Mart 2007 tarihinde Samsun Atatürk Kültür Merkezi Büyük Salonu'nda düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak. 

Şehir ve Başkan Dergisi Genel Koordinatörü Gürol Tulunay, Kent Ödülleri'nin Türkiye'de bu yıl beşinci kez, bölgesel anlamda ise Akdeniz ve Marmara'dan sonra üçüncü kez verileceğini söyledi. Tulunay, Şehir ve Başkan Dergisi'nin yedi yıldır yerel yönetimlerin sesi olduğunu ve Türkiye'de ilk kez Kent Ödülleri'ni yaratarak başarılı belediye başkanlarını ödüllendirdiğini belirterek, "Karadeniz Bölgesi'nin başarılı belediye başkanlarını oylamamıza katılarak seçen gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu yıl Akdeniz Bölgesi'nin seçiminde bin 661 gazeteci arkadaşımız oy kullanmıştı. Marmara'da ise oy kullanımı 3 bin 74'de kalırken, Karadeniz'de bin 58 arkadaşımız oy kullandı. Diğer bölgelerin oylaması ve tasnifi ise sürüyor" dedi. 

Kent ödülleri'nin Türkiye'nin en etkin ödülleri arasında yer aldığını belirten Tulunay, "Beldesine, ilçesine, kentine hizmet etmenin gayreti içinde olan belediye başkanlarının tümü ödüle layıktır. Ancak gazeteciler bunların arasında en başarılı gördüklerini kürsüye çıkarmaktadır. Biz Karadeniz'de gazetecilerin oylarıyla kazanan belediye başkanlarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz" diye konuştu.  

Gazetecilerin oylarıyla Karadeniz'de 'Yılın Belediye Başkanı' seçilenler ise şöyle: "Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı: Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Yılın İl Belediye Başkanları: Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 

Yılın İlçe Belediye Başkanları: Samsun Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Kastamonu Taşköprü Belediye Başkanı Hasan Altan, Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Yılmaz Erel, Ordu Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Yılın Belde Belediye Başkanları: Trabzon Akçaabat Darıca Belediye Başkanı Mehmet Kocabaş, Artvin Şavşat Meydancık Belediye Başkanı Nurettin Sancar, Rize Merkez Çaykent Belediye Başkanı Mehmet Kazancı, Proje ve Yatırım Dalı'nda Yılın Belediye Başkanı: Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Çevre Düzenleme ve Yeşil Alana Katkı Dalı'nda Yılın Belediye Başkanı: Artvin Belediye Başkanı Emin Özgün, Kent Yenileme Dalı'nda Yılın Belediye Başkanı: Zonguldak Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Tarihi Eserleri Koruma ve Yaşatma Dalı'nda Yılın Belediye Başkanları: Amasya Belediye Başkanı İsmet Özarslan, Tokat Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, Bolu Mudurnu Belediye Başkanı Metin Soygür, Sosyal ve Kültürel Proje Dalı'nda Yılın Belediye Başkanı: Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Dalı'nda Yılın Belediye Başkanı: Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Turizme Katkı Dalı'nda Yılın Belediye Başkanı: Düzce Akçakoca Belediye Başkanı Nazmi Çiloğlu"

iha
Yayın Tarihi : 7 Mart 2007 Çarşamba 09:52:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?