7
Mayıs
2024
Salı
KASTAMONU

TSO'dan yoksul öğrencilere yardım

Taşköprü Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), okulların açılması ve Ramazan ayı nedeniyle bin 600 öğrenciye kırtasiye ve giyecek, 600 ihtiyaç sahibi aileye de gıda yardımı yaptı.


Her yıl okulların açılmasıyla birlikte ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye ve giysi yardımı yapan Taşköprü TSO, bu yılda ilköğretim haftası nedeniyle 300 öğrenciye ayakkabı, 140 öğrenciye kışlık kaban, bin 200 yardıma muhtaç ilköğretim öğrencisine de kırtasiye yardımı yaptı.


Ramazan ayı nedeniyle 600 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı yaptıklarını dile getiren Taşköprü TSO Başkanı Hüseyin Ünal, Taşköprü merkez ve köyleriyle birlikte Hanönü'nde öğrenim gören çocuklara da yardım ulaştırdıklarını ve yardımların artarak devam edeceğini söyledi.


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından gönderilen 15 bin YTL'lik eğitim yardımını okul müdürlerinin belirlediği muhtaç öğrencilere kırtasiye malzemesi ve giysi olarak dağıttıklarını belirten Ünal, desteklerinden dolayı Taşköprü halkı adına TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'na teşekkür etti.

İha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2007 Perşembe 21:08:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?