6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

Uyuşturucu operasyonu

Kastamonu'da polisin uyuşturucu madde satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda, bir kişi 5 kilogram esrarla yakalandı. 

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM), okulların açılmasıyla birlikte uyuşturucu madde satıcılarına yönelik çalışmalarını artırdı. Daday ilçesinde oturan U.D.'nin il merkezinde ve Ankara'da esrar maddesi sattığı yönünde ihbar alan KOM ekipleri, şahsı takibe aldı. U.D.'nin il merkezinde Ankara'dan gelen kişilere esrar satacağını öğrenen ekipler, düzenlenen operasyonla Cumhuriyet Caddesi'nde şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. U.D.'nin aracında yapılan aramada bir çuval içerisinde yaklaşık 5 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. Polisin şüphelinin iki ayrı evinde yaptığı aramada ise 1 adet ruhsatsız av tüfeği ile kuru sıkı tabanca bulundu. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2007 Cuma 10:59:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Münevver Karadağ IP: 88.238.17.xxx Tarih : 15.11.2007 11:54:10

memleketim insanına yakıştıramadım okuyunca içim acıdı neden mi?hayat zorlaştı geçim zormu diyeceksin arkadaşım Çanakkale savaşın da daha mı kolaydı?bu memleketin bir karış toprağı için şehid olan 240.000.yiğidin 190.000.in Kastamonulu olduğunu Çanakkale Türküsünün Kastamonu'lular tarafından ağıt yakıldığını biliyor olsaydın iki kuruş para için bu memleketin gençlerini zehirlemez din