6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

Vali Çakır, Taşköprü'de

Kastamonu Valisi Nurullah Çakır, Taşköprü ilçesinde incelemelerde bulundu.

Taşköprü Kaymakamı Ayhan Kartlı, Belediye Başkanı Mustafa Günay, İlçe Garnizon Komutanı İbrahim Gizlice ve daire amirleri tarafından Taşköprü girişinde karşılanan Vali Nurullah Çakır, daha sonra beraberindekilerle birlikte Taşköprü Kaymakamlığı'na geçti.

Kaymakam Kartlı ile bir süre sohbet eden Vali Çakır, Taşköprülüzadeler Kütüphanesi'ni gezerek en çok kitap okuyan öğrenci olan Nurcan Dedeler'e verilmek üzere kütüphane görevlilerine 100 YTL verdi.Meslek yüksek okulu kurulması gündemde olan eski kendir fabrikası alanında da incelemelerde bulunan Vali Çakır, "Burası bir fakülte için kaçırılamaz bir alan" dedi.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Hasan Altan'ın da eşlik ettiği heyet, daha sonra tarihi cephanelik parkı ve Pompeiopolis Antik Kenti kazı alanını gezdi. Taşköprü'de yapılan çalışmaları beğeniyle karşıladığını belirten Vali Çakır, görevde olduğu süre içinde ilçede devam eden çalışmaları tamamlamaya çalışacaklarını kaydetti. Tarihi Taşköprü evlerini de gezen Vali Çakır, mülkiyeti Taşköprü Kaymakamlığı'nda olan Delibeyoğlu Konağı hakkında yetkililerden bilgi aldı.

iha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2007 Salı 12:48:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?