16
Mayıs
2024
Perşembe
AĞLI - KASTAMONU

Ağlı'nın eski yakışıklı kaymakamı

İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesiyle H. Engin Sarıibrahim'in Erzurum'un İspir ilçesine atanmasından boşalan Hamur İlçe Kaymakamlığı'na tayin olan Cengizhan Yılmaz yeni görevine başladı... Yılmaz'ın son görev yeri Kastamonu'nun Ağlı kaymakamlığı'ydı..


Hayırlı olsun dileklerini iletmek için kendisini ziyaret eden kamu kurum ve kuruluş çalışanları, muhtarlar ve vatandaşları kabul eden Kaymakam Cengizhan Yılmaz mevcut sorunları imkanlar ölçüsünde çözme gayretinde olacağını belirtti. Yılmaz "İlçemiz sınırları içerisinde yaşayan bütün vatandaşlarımızın başta can ve mal güvenliklerinin temini olmak üzere kamu hizmetlerinden eşit, hızlı ve etkili yararlanmalarını sağlamak ve devlet ile vatandaşlarımız arasındaki bağları artırmak öncelikli hedeflerimiz olacaktır. Bu vesileyle bizi çok sıcak bir şekilde karşılayan Hamur halkına şükranlarımı sunuyorum" dedi.


Kaymakam Cengizhan Yılmaz, 1981 tarihinde Sivas'ın Şarkışla ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara da tamamladıktan sonra 1997 yılında girdiği Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F den 2001 yılında mezun oldu. 2002 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından açılan kaymakam adaylığı sınavını kazanan Yılmaz, Trabzon'a atandı. Zonguldak Gökçebey ilçesinde kaymakam vekili olarak görev alan Yılmaz, son olarak Kastamonu'nun Ağlı Kaymakamlığı görevini yürütüyordu. Evli olan Kaymakam Cengizhan Yılmaz, Almanca biliyor.

iha
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2007 Salı 14:24:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?